Könnyű, laktató és elronthatatlan: egzotikus csirkesaláta, ahogyan a profik készítik

Így készíthetsz csirkéből otthon is étterminek tűnő fogást.
Egzotikus csirkesaláta
Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 3 ek szójaszósz
- 2 ek szezámmag
- 1 fej fokhagyma
- 1 ek szárnyas fűszerkeverék
- 1 dl olívaolaj
- fél marék dió
A salátához:
- 2 db paradicsom
- 1 fej jégsaláta
- 1 db uborka
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítés:
Megmossuk, csíkokra vágjuk a csirkemellet, majd megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel. Az előmelegített serpenyőbe beleöntjük az olajat, beletesszük a csirkét, majd puhára pároljuk. Amint elkészült, hozzáadjuk az apróra tört diót, az összezúzott fokhagymát, a szezámmagot, valamint a szójaszósz és aranybarnára sütjük. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, felszeleteljük. Karikákra vágjuk a hagymát, az uborkát és a paradicsomot, majd összeforgatjuk a zöldségeket az elkészült hússal.




























