Az egyik legizgalmasabb köret: juhtúrós-tejfölös burgonya

Azért imádom a burgonyát, mert számtalan módon elkészíthető. Bolondítsd meg egy kis juhtúróval, hidd el, így is nagyon szuper köret lesz belőle!

Hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • 25 dkg juhtúró
  • 2 dl tejföl
  • vaj

Elkészítés

A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk gerezdekre, majd mossuk meg. Enyhén sós vízben főzzük meg és csepegtessük le. Egy hőálló tálat vajazzunk ki, majd oszlassuk el rajta a burgonyaszeleteket. Hintsük meg egy kis sóval, majd morzsoljuk rá a juhtúrót, végül pedig oszlassuk el a tetején a tejfölt. Sütőben süssük készre.

Fotó: foodiejourney.blogspot.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...