Csirkecomb mustármártásban - Recept

Egy egyszerű finom ropogós csirkecomb mindig jólesik, ha pedig még megbolondítjuk egy kis mustárral, akkor már meg is van legújabb kedvenc ételünk.

Hozzávalók

  • 4 csirkecomb
  • 2 dl tejszín
  • 4 ek csípős mustár
  • 2 ek olaj
  • só, bors

Elkészítés

A combot a forgónál kettévágjuk, a bőrét lehúzzuk. Megsózzuk és megborsozzuk. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítjuk. Ráöntjük a mustárok keveréket, és befedve puhára pároljuk. Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítünk el, amíg a csirke párolódik.

Ezt is ajánljuk: Csirkemáj szalonnában - Katt ide!

Fotó: fatfeedfood.com

Oldalak

Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.