Citromos csirke

Aki szereti a különleges ízeket, annak ajánljuk ezt a kellemesen savanykás, ízletes pecsenyét.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    1 csirke
  • 3 ek olaj vagy 5 dkg vaj
  • 1 citrom leve
  • kevés reszelt citromhéj
  • 1 ek liszt
  • 1 dl tejföl

Elkészítés

A megtisztított, darabokra vágott csirkét a zsiradékon, kevés sóval és vízzel jó puhára pároljuk, és mikor már majdnem kész, kevés reszelt citromhéjjal ízesítjük. Ha a húsdarabok megpuhultak, a lisztet simára keverjük a tejföllel, behabarjuk vele a csirkét, és a citromlével savanyítva, még öt percig lassan forraljuk.

Kóstold meg a szezámmagos csirkét is!

Oldalak

Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.