Egy jó brassói aprópecsenyét ebédre? Ezt a receptet imádni fogod!

Íme, egy laktató fogás.

Brassói aprópecsenye

Hozzávalók:

  • 80 dkg burgonya
  • 60 dkg sertésszűz
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg zsír
  • bors

Elkészítés:

A megmosott, héjában megfőzött krumplit megtisztítjuk és hasábokra vágjuk. A húst csíkokra vágjuk, a fokhagymát pedig finomra. A krumplit kevés forró zsírba tesszük, megsózzuk és megpirítjuk. A húst is átpirítjuk a forró zsírban, beletesszük a sót, a borsot, a fokhagymát, majd óvatosan összerázzuk az egészet. Forrón tálaljuk, savanyúsággal kínáljuk.

Még két sertéshúsból készült receptért lapozz a következő oldalra!

Fotók és leadfotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!