Bolgár raguleves - Recept

A vasárnapi ebédből nem hiányozhat egy finom leves. Próbáljuk ki az alábbi receptet, és lepjük meg vele a családot.

Hozzávalók

  • 2 csirkeapórlék
  • 1 csokor leveszöldség
  • 1 kis hagyma
  • egy diónyi vaj
  • 1 ek liszt
  • só, bors
  • 1 babérlevél
  • 1 dl tejföl
  • 1 tojássárgája

Elkészítés

A vajban megpirítjuk a reszelt vöröshagymát és a laskára vágott leveszöldséget, meghintjük a liszttel, és felengedjük 2 liter vízzel. Beledobjuk az aprólékot, a fűszerekkel ízesítjük és jó puhára főzzük. A levesestálba tesszük a tejföllel elkevert tojássárgáját, erre öntjük - állandó kevergetés mellett - a forró levest.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Ezt is ajánljuk: Gulyásleves - Recept

Fotó: kitchenkonfidence.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...