Birsalmaleves - Kihagyhatatlan őszi ebéd

A birsalma nagyon egészséges és bár nyersen nem mindenki szereti, leves formájában igazán finom tud lenni. Máris mutatunk hozzá egy szuper receptet!

Hozzávalók

  • 50 dkg birsalma
  • 2 tojás sárgája
  • 1 dl tejföl
  • fél citrom
  • cukor, csipet só

Elkészítés

A birsalmát hámozzuk meg, kockázzuk fel, majd pároljuk meg enyhén cukros vízben. Öntsünk még rá vizet, adjuk hozzá a citromlevet, a citrom lereszelt héját és egy csipet sót. A tejfölt keverjük el a tojássárgákkal és mielőtt levennénk a levest a tűzről, öntsük bele.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: nettleandquince.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!