Baconbe tekert datolya kecskesajttal és rozmaringgal - Falatnyi mennyország
Elsőre talán furcsának tűnhet a datolya és a bacon kombinációja, pedig nagyon is finom együtt a kettő! Étvágygerjesztő előételt készíthetünk belőle, olvasd el cikkünket, hogy megtudd, hogyan! De vigyázz, nagyon hamar elfogy!
Hozzávalók
- 18 kimagozott datolya
- 9 szelet bacon
- 1/4 csésze kecskesajt
- 2 szál rozmaring
Elkészítés
A baconszeleteket vágjuk ketté, a datolyákat pedig miután kimagoztuk, töltsük meg a kecskesajttal és tegyünk hozzá egy-egy kis rozmaring ágat. A szalonnába göngyöljük bele a töltött datolyákat és rögzítsük fogpiszkálóval. Tegyük ezeket sütőlapra, majd 230 fokon süssük addig, amíg a bacon ropogóssá nem válik. Ha szükséges, néha forgassuk meg. Azonnal tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!