Baconbe tekert avokádó
Szeretnél valami különleges és gyorsan elkészíthető előételt, ami teljesen leveszi a vendégeket a lábáról? Íme egy igazán különleges recept!
Hozzávalók
- egy csomag bacon
- 1 nagy avokádó
- fűszerek
- fogpiszkáló
- sütőpapír
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 210-220°Celsius-fokra, közben hámozd meg az avokádot és vágd vékony, süthető csíkokra. Az avokádócsíkokat tekerd be a baconnel, amit ha szükséges, akkor fogpiszkálóval is meg tudsz tűzni. Egy nagyobb tepsit vagy sütőlapot fedj be sütőpapírral, majd fektesd el rajta a falatkákat és ha szeretnéd szórd meg őket egy kis fűszerrel. Ezután az étel mehet a sütőbe 5-10 percre, ám ne felejsd el időnként megforgatni az avokádót, hogy a bacon mind a két oldala szépen megpiruljon.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket!
Nézd meg ezt is: Csirkemáj szalonnában - Katt ide!