Recept

Egy stílusos partihoz búzasör dukál - mutatjuk, mit kínálj hozzá!

Mit szólnál egy egyedi, stílusos, különleges hangulatú nyári partihoz, amit a francia bisztrók ihlettek? Íme néhány trükk, amivel meglepheted vendégeidet!

Így idézheted meg a francia vidék hangulatát

A francia bisztrókat a báj és az otthonosság együttese jellemzi. Ha partit szervezel, kötelező a környezetet is hangulatosabbá tenni. Egy-két frissen szedett, kékbe hajló mezei virágcsokor néhány befőttesüvegben, pár mécses az asztalokra és máris megidézted a francia vidék hangulatát. A mécsesekből választhatsz illóolajos változatokat is, amelyek nem csak finom illatot varázsolnak az eseményre, de elűzik a szúnyogokat is, ha éppen a kertben vacsoráztok.

1664 blanc francia búzasör

A franciák mindig ügyelnek arra, hogy a legkevesebb hulladékot termeljék és újrahasznosítsák a tárgyakat. Az eldobható papírtörlőt cseréld le natúr textilszalvétákra, a műanyag vagy fa evőeszközöket pedig hagyományos villákra és késekre. Bár a parti végén új programpontként be kell illeszteni egy kis közös mosogatást, de abban biztos lehetsz, hogy ezzel a környezetet is óvjátok.

Tökéletes hőmérséklet

Ha nincs elég nagy hűtőd, esetleg a kertben nem megoldható az elektromos berendezés használata, akkor keressetek egy nagy dézsát, öntsétek tele jéggel, és tároljátok itt a sört. Érdemes a jeges vízbe sót önteni, mert így sokkal lassabban olvad el a jég, a jeges sós víz pedig gyorsabban lehűti a sört, és hosszabb ideig biztosítja a hideget.

1664 blanc sör receptek

A környezettudatosság jegyében az üres kék Blanc üvegeket szelektív gyűjtőben helyezheted el vagy elteheted egy későbbi partira, amikor csodaszép vázákat varázsolhatsz belőlük egy-egy szál fehér margarétával. Az1664 Blanc sörösdobozai pedig ma már aludoboz-automatákban is visszaválthatók.

Bisztrós ételek otthon

Tudtad?

A francia bisztrókban a szezonális ételekhez többnyire bort vagy sört kínálnak? Az 1664 Blanc sör citrusos és korianderes ízvilágával kiválóan illik a nyári szezon fogásaihoz. Természetesen a melegben csakis jégbe hűtve érdemes fogyasztani.

A bisztrók gasztronómiája ideálisan alkalmazható az otthoni vendéglátásra is, a fő szabály, hogy könnyen és gyorsan elkészíthető, egyszerű, de minőségi ételek kerüljenek az asztalra, lehetőleg szezonális alapanyagokból megálmodva. Egy kertipartin legyen a jókedvé a főszerep, nem kell órákig a tűzhely mellett állni, hogy megvendégeld a barátaidat. A vendégség akkor lesz mindenki számára szórakoztató, ha a finomságok gyorsan és könnyen elkészülnek. A krémes kenyérfalatokat például mindenki szereti, könnyen előkészíthetők, a különböző feltétekkel pedig mindenki a saját ízlésére formálhatja azokat. Kipróbálhatjátok például Kárai Dávid, az 1664 Blanc nagykövetének kencereceptjeit is, amelyek természetesen szezonális alapanyagokból készülnek.

Ismerd meg jobban az 1664 Blanc-t és szervezz emlékezetes partit a barátaidnak!

A következő oldalon meg is osztunk hozzá veletek néhány receptet Kárai Dávidtól!

Oldalak

Recept
Sztárok
Krausz Gábor és Tóth Gabi fontos szerepet kapott ezen a listán, amin idén valószínűleg Mikes Anna is előkelő helyen fog szerepelni. Zakatolt a bulvár, és az embereket nagyon lekötötte a sztárséf és...
Sztárok
A gyönyörű Cameron Diaz és nővére, Chimene Diaz akár ikrek is lehetnének. Ugyanakkor a híres színésznő testvére teljesen hétköznapi foglalkozást választott magának.
Sztárok
Kautzky Armandot a legtöbben elképesztő szinkronszínészi és színművészi tehetségéről ismerik, ezúttal viszont a Magyarország Szépe verseny zsűritagjaként is találkozhatunk majd vele.