Recept

6 pénztárcakímélő fogás, 1000 forint alatt - Az ötödikre tuti nem gondoltál volna!

Milyen egy tökéletes étel? Kiadós, gyors és nem utolsó sorban, olcsó. Az ember néha szívesen kirúg a hámból, de a rohanós hétköznapok a könnyen elkészíthető táplálékért kiáltanak, és azt sem bánjuk, ha ezek alacsony büdzséből kivitelezhetőek. Összegyűjtöttem Neked a legszuperebb filléres fogásokat, és ígérem, hogy mindegyiket imádni fogod!

Sajtos-sonkás tészta – Egyszerű, de nagyszerű

Imádom ezt a tésztát, mert villámgyorsan elkészül és rendkívül pénztárcabarát, és hihetetlen, mennyire finom! Tuti nem bánod meg, ha kipróbálod, ráadásul ebből másnak is jut, és mindenki imádni fogja! Ha elkészítenéd ebédre vagy vacsira, a receptért kattints a képre!

Hot-dog virágok - Kreatívkodás a virslivel

Nem hinnéd el milyen egyszerűen lehet különleges finomságokat készíteni! Csak fogsz egy virlit, körbetekered tésztával és olyan látványos, ínycsiklandozó ételt tudsz belőle varázsolni, amitől mindenkinek leesik az álla. Szeretnéd a receptet? Akkor kattints a képre!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: Makovich.ru, Foodnetwork.sndimg.com, Awayofmind.blogspot.com

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...