Lifestyle

Sosem gondoltad volna: a szakértők szerint valójában így kellene zuhanyoznunk - rengeteg egészségügyi előnnyel járna!

Mindannyiunk számára természetes, hogy a zuhanyzást követően makulátlanul tiszta, csillogó-villogó bőrrel távozunk a fürdőszobából. De gondoltad volna, hogy a különféle szappanok gyakran többet árthatnak, mint használnak?

Érdemes kipróbálni

A nők többsége rengetegféle tisztálkodási terméket használ a zuhanyzás során, ez viszont nem biztos, hogy jó ötlet. Ezek a termékek természetesen a bőr makulátlan tisztítását és hidratálását ígérik, az igazság viszont az, hogy olykor meglepően sok előnnyel járhat kizárólag vízzel zuhanyoznunk. Ebben az esetben valóban igaz a mondás, hogy a kevesebb olykor több, a különféle tisztálkodási termékek ugyanis gyakran nem azt a hatást gyakorolják bőrünkre, amit várnánk. Kíváncsi vagy, hogy pontosan miért is érdemes kipróbálnod a kizárólag vízzel történő zuhanyzást? Olvass tovább, eláruljuk!

1. Bőröd egészségesebbnek fog érződni A csak vízzel való zuhanyzás kiegyensúlyozza a bőr védőrétegét. Habár a szappan hatékonyan megszabadít minket a szennyeződésektől, sajnos a bőr által termelt természetes olajokat is eltávolítja. A rendszeres szappanos mosakodás felboríthatja a bőr pH-egyensúlyát, ami könnyen szárazságot és irritációt eredményezhet.
Kattints a további képekért!

A krumplipüré attól lesz igazán finom, ha krémesen lágy, valamint egységes – ez viszont csak a friss állapotára igaz. Sajnos a másnapi köret már túl szilárd és darabos, amin az újra melegítés sem tud segíteni. Vagy mégis? A titok a megfelelő módszerben rejlik!

Leadfotó: 123rf, forrás: brightside.me

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.