Lifestyle

Soha többé nem fog kellemetlen szag áradni a WC-ből, ha ezt a filléres trükköt veted be: jobban működik, mint a drága tisztítószerek

A mellékhelyiségben olykor egy alapos takarítás után is olyan szagokkal találkozhatunk, amelyek nem éppen kellemesek - ha friss, foltmentes és ragyogó WC-re vágysz, akkor a méregdrága tisztítószerek helyett inkább ezt az olcsó praktikát vesd be.

Próbáltad már? Rengeteg háziasszony erre esküszik

Különféle okai vannak annak, hogy bizonyos szagok még a szokásos takarítás után is megmaradhatnak a fürdőszobában, főleg akkor, ha a helyiségben egy WC is található. A nemkívánatos szagok ellen persze bevethetjük a legdrágább tisztítószereket, valamint illatosítókat, de sokszor még ezek sem válnak be, ha a WC-kagylóban olyan szennyeződések rakódtak le, amelyektől csak nehezen lehet megszabadulni. Legtöbbször vizeletszagra panaszkodnak a háziasszonyok, szerencsére azonban ez ellen is tehetünk: egyre elterjedtebb egy filléres trükk, ehhez pedig egy dologra lesz szükséged, amely minden bizonnyal már alapból megtalálható a te otthonodban is. Ha ezzel az elsőre furcsának tűnő szerrel takarítod a toalettet, szinte biztos lehetsz abban, hogy frissesség árad majd a mellékhelyiségből - galériánkban olvashatod a részleteket!

Hipó, fertőtlenítőszerek, Domestos, WC-öblítő korongok, toalett frissítők - idehaza a legtöbben ezeket a termékeket vetik be az illemhelyiség takarítása során, sokszor azonban ezek is kevésnek bizonyulnak az olyan szagok ellen, mint a vizelet.
Kattints a további képekért!

Ha te sem szeretnéd, hogy a gyereked olyan homokozóban játszon, ami tele van macskaürülékkel vagy épp egyéb, bogarak és rovarok által terjesztett kórokozóval, akkor olvasd el cikkünket!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...