Lifestyle

A vőlegény nem tartotta be a menyasszony aranyszabályát az esküvőn: a vérig sértődött nő másnap beadta a válópert

A vőlegény a násznép szeme láttára alázta szénné szíve választottját.

Világraszóló botrányt robbantott ki

Nem minden nő vágyik fényes, pazar esküvőre. Most következő történetünk hősnője például már hosszú ideje egy párt alkotott szerelmével, amikor a férfi egy szép napon megkérte a kezét. A menyasszonyjelöltet nem dobta fel különösebben a szívhez szóló gesztus, de - engedve a nyomásnak, a társadalmi konvenciók erejének - úgy döntött, nem tanúsít ellenállást, ha mindenáron be akarják kötni a fejét. A Mirror cikke szerint a nő csupán egyetlenegy, de annál komolyabb és jelentőségteljesebb kéréssel fordult a vőlegényéhez: a férfinek egyvalamitől tartózkodnia kellett az esküvőn. Nos, az ifjú férjnek még ez sem sikerült - ellenben világraszóló botrányt robbantott ki a lagzin. Olvass tovább, jönnek a történet további részletei!

A menyasszony egyetlen kéréssel fordult a vőlegényhez: szeretett volna garanciát kapni rá, hogy tréfás kedvű szerelme nem nyomja majd bele a fejét az esküvői tortába.
Kattints a további képekért!

Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a mellette álló férfit.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.