Lifestyle

Inspiráló Nők 2022: „Bármikor van lehetőségünk újrakezdeni” – Viszkok Fruzsi

A Femcafe.hu Inspiráló Nők Díj jelöltjével, Viszkok Fruzsival beszélgettünk, aki a leginspirálóbb véleményvezér díjának egyik esélyese 2022-ben.

Inspiráló Nők Díj

A Femcafe.hu negyedik éve jutalmazza azokat az ösztönző női példaképeket, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége példaként szolgálhat a közösségek számára. Idén is 7 kategóriában keressük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével.

A kategóriák 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig online adhatják le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

Díjátadó gála: 2022. október 6-án, a gyönyörű Magyar Zene Házában derül ki, kik lesznek az év leginspirálóbb női. Még több információért kattints ide!

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, Bors, Naphíre

Ismerd meg a jelölteket: Viszkok Fruzsi

A leginspirálóbb véleményvezér kategóriájában idén is három nagyszerű nőt jelölt a bizottság, köztük a 28 éves Viszkok Fruzsit, aki bár közgazdászként végezett, több mint 10 éve foglalkozik online tartalomkészítéssel. Legkedveltebb témái közé tartozik az utazás, könyvek, életvezetés és lakberendezés, ezeket dolgozza fel videós formában. A Púdermentes podcastben Havasi Virággal beszéli ki a 20-as, 30-as nőket érintő problémákat. Tavaly jelent meg könyve Tedd rendbe az életed címmel, és immár 4. éve készít saját tervezésű PlanAll határidőnaplókat.

viszkok fruzsi inspiráló nők 2022

Milyen érzés volt, amikor megtudtad, hogy idén téged is jelöltek az Inspiráló Nők egyik kategóriájában? Mit szóltál hozzá?

Nagyon örültem, mert nagyon jó volt végignézni a jelöltek listáján, hogy mennyire sok különböző nő mellett kerültem én is a jelöltek mellé. Már önmagában ez elismerés számomra.

Hogyan látod a nők helyzetét ezen a pályán?

Az én szakmámon belül nem érzem, hogy bármilyen hátrányban lennék, sőt, inkább azt mondanám, hogy ez eléggé egy nők uralta terület. Éppen emiatt elég nagy felelősségünk is van abban, hogy mit és hogyan kommunikálunk.

Mi inspirált, hogy ezt a szakmát válaszd?

Nálam ez nem egy tudatos döntés volt, tiniként kezdtem el követni egy amerikai lány YouTube-csatornáját, akinek nagyon megtetszett a személyisége, és arra gondoltam, hogy ezt én is szívesen kipróbálnám. De sosem szerettem szerepelni, úgyhogy először csak a saját magam szórakoztatására kezdtem el kísérletezni vele, aztán pozitív visszajelzéseket kaptam, ami ösztönzött arra, hogy folytassam.

Mit javasolnál azoknak a nőknek, akik azonban még keresik önmagukat és a saját útjukat?

Azt javasolnám, hogy bátran merjenek kísérletezni. Szerintem most abszolút egy olyan világban élünk, hogy nem kell ahhoz ragaszkodni, hogy egész életedre egy pályát válassz magadnak, hanem bármikor van lehetőségünk újrakezdeni. Szóval próbálkozzanak, kísérletezzenek és mindig az út során fogják megtalálni önmagukat.

Vannak női példaképeid vagy olyan nők az életedben, akikre felnézel?

Kifejezetten példaképem nincsen, akire nagyon felnéznék, inkább külföldi pályatársak vannak, akinek nagyon inspirálónak tartom az életét vagy a munkásságát, ilyen például Anna Newton vagy Lily Pebbles.

SZAVAZZ VISZKOK FRUZSIRA ITT!

A jelöltek közül az olvasók online szavazás segítségével dönthetik el, ki kapja a díjat, amelyet október 6-án, a Femcafe.hu - Inspiráló Nők Estje gálán, a Magyar Zene Házában hirdetünk ki.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Lifestyle