Virágjóslás: melyik a kedvenc virágod? Ezt árulja el személyiségedről

Nem is gondolnánk, de ez az egyszerű módszer könnyedén kitálal személyiségünk rejtett jegyeiről, sőt még sorsunk alakulásába is betekintést nyújthat.

Neked melyik a legkedvesebb virágod?

Az alábbi növények már ősidők óta fontos szimbólumokként jelennek meg a különböző kultúrákban. A virágokból történő személyiségelemzés, valamint jóslás titka abban rejlik, hogy tudattalanul választunk egy számunkra valamilyen jelentéssel bíró, vagy éppen kedves növényt. Lehet, hogy neked a rózsa a kedvenced, mert a nagymamád kertjében mindig azt szagolgattad, az is előfordulhat, hogy imádod a tulipánt, mert azt hozott neked ajándékba a kedvesed az első randevútokon, de lehet ez egy ösztönös választás is, amit úgy érzel, hogy igazán közel áll hozzád. A lényeg, hogy első benyomásod alapján dönts.

Mutatjuk a szimbolikus virágokat, kattints a galériára!

Rózsa A rózsa talán az egyik legfontosabb szimbólum, ha virágokról van szó. Ha ez a te kedvenced, akkor egy igazán szenvedélyes személy vagy, aki imád élni, élvezi a romantikát, és igyekszik mindig mindent reálisan látni. Tudod, hogy az élet nem fenékig tejfel, de mégis igyekszel kihozni a legjobbat a legnehezebb helyzetekből is. Két lábbal állsz a földön, ennek köszönhetően kevés kockázattal ugrasz bele a különböző vállalkozásokba, legyen szó munkáról, párkapcsolatról, vagy éppen gyereknevelésről. A jövőben mindent precízen átgondolsz, így nem sok váratlan esemény érhet, ha néha engedsz egy kicsit a gyeplőn és hagyod, hogy meglepjenek, akkor bizony a komfortzónán kívüli pillanatok teljesen elvarázsolhatnak és új lehetőségek kapuját nyithatják ki előtted. Hajrá! Egyszer élünk és, mint tudjuk: nincsen rózsa tövis nélkül!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak