Lifestyle

Vintage hangulatú esküvőt tervezel? Ezt a szolgáltatást ne hagyd ki!

Az esküvő szervezésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy a vendégeink jól érezzék magukat. Többféle szolgáltató gondoskodik arról, hogy a vendégeket lefoglalják és örömteli pillanatokat okozzanak nekik. Mégis van egy kiemelt szolgáltató, aki az összes vendég hangulatára ráhatással van.

Azt mondják, hogy az esküvőnk megszervezését legalább egy évvel az esemény előtt már el kell kezdenünk. Így biztosabbak lehetünk abban, hogy a helyszín és az általunk kiválasztott szolgáltatók még rendelkezésre állnak. Minél tovább halogatjuk a szolgáltatók lefoglalását annál nehezebb dolgunk lesz megtalálni a partnert, aki segít bennünket az esküvő alatt.

Igaz ez a szelfigép kölcsönzésére szakosodott szolgáltatókra is, hiszen az általuk bérbe vehető fotoboxok és hátterek mennyisége limitált. Hatványozottan igaz ez a kifejezetten tematikus eseményekre szakosodott szolgáltatókra, hiszen belőlük még kevesebb van, mint egy átlagos "mindenre is megoldást nyújtunk" partnerből. Az egyik ilyen szolgáltató a Vintage Selfie, akiknél egy valódi tömörfából készült vintage hangulatú szelfigépet lehet bérelni. A fotobox kinézetre vintage, mégis a belsejében a piacon megtalálható legmodernebb gépek dolgoznak. Ilyen például a Canon fényképezőgép, hőszublimációs fotónyomtató vagy a mini pc. A szolgáltató a weboldalán sok segítséget nyújt a szelfigép bérlése előtt, amit érdemes áttekinteni a leendő megrendelőnek.

Hoztunk 3 okot, amiért érdemes szelfigépet bérelnetek a nagy napra:

  1. Tökéletes eszköz a remek hangulat megalapozásához. Ez persze nem csak annak köszönhető, hogy a vendégek készítenek egy szelfit, hanem az a rengeteg kellék, ami egy ilyen gép bérlése mellé jár. Ilyenek lehetnek a különféle vicces szemüvegek, kalapok, parókák, felfújható hangszerek, elemes buborékfújó fegyver és még sok mókás kellék.
  2. Minőségi fotók készülnek a már korábban említett Canon fényképezőgéppel, amelyek fotópapírra kerülnek nyomtatásra. Érdemes olyan szolgáltatót választanunk, akiknél a fotók nyomtatása korlátlan. Töltsük meg minél több boldog fotóval az ifjú pár által kitett fotóalbumot!
  3. Az esküvőre bérelt szelfigép nem is lehetne tökéletes anélkül, ha az üdvözlőképernyő és a fotókeretek nem az ifjú pár által megálmodott hangulatot tükrözi vissza. A Vintage Selfie csapata ebben is segít díjmentesen, hiszen a szolgáltatás a fotókeretek elkészítését is tartalmazza. Legyen szó a pár által megálmodott meghívó dizájnjáról vagy a helyhez passzoló egyéb grafikáról.

Általánosságban elmondható, hogy a hazai piacon kevés található a vintage hangulatú szelfigépekből, ezért a foglalást is érdemes minél hamarabb megejteni, nehogy lemaradjunk róla. A szolgátóval már akkor érdemes felvenni a kapcsolatot, amikor megfogalmazódik bennünk az igény, hiszen rengeteg olyan kérdésre tudnak válaszolni, ami első körben fel sem merülne bennünk.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.