Lifestyle

Elborzadt a várandós nő, amikor felállt a WC-ről: az ülőke igencsak furcsán nézett ki - Videó

A várandósság kilenc hónapja alatt sok mindenre számíthatnak a kismamák, köztük kellemetlen dolgokra is. Ez a 24 éves nő valószínűleg viszi a pálmát.

Kismama

Hajhullás, görcsölő lábak, székrekedés vagy reggeli rosszullétek: egy gyermeket váró nő gyakran tapasztal a várandóssága alatt kellemetlen dolgokat, amin azonban a 24 éves Keisha Sethi keresztülment, arról nem minden nap hallani. A TWN.hu cikke szerint a brit fővárosban fitneszedzőként dolgozó lánynál a második trimeszterben jelentkeztek a tünetek. "A párom odajött hozzám, és megkérdezte, hogy viseltem-e valami kéket ma, mire én mondtam, hogy nem, dehogy" - emlékezett vissza a 24 éves lány a Today.com-nak. Majd hozzátette: "Aztán bevitt a fürdőszobánkba, és rámutatott a vécéülőkére". A lány szíve majdnem megállt, amikor meglátta, mire gondolt a párja. Az orvos diagnózisa pedig egyenesen sokkolta.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.