Lifestyle

Megszakadt a nő a szíve, amikor meglátta a kutyáját kutyapanzió kameraképén - Videó

Ez a közös a szülőkben és a kutyagazdikban: amikor másokra bízzák őket biztos, hogy lelkiismeret-furdalás gyötri őket. Ez a fiatal nő ráadásul megtapasztalhatta, milyen fájdalmas is szembesülni azzal, mit okozott a négylábújának.

Kutyus

Június óta édesíti meg a Rufus nevű kutyus a nő életét, és Safia Zaman azóta úgy bánik vele, mintha a gyermeke lenne - írja a TWN.hu. A háromszínű bernedoodle fajtájú ebről azonban nem tud mindig gondoskodni a gazdija, hiszen akadnak olyan kötelezettségei, ami miatt szinte haza se tud ugrani hozzá. Ezért keresett egy olyan kutyapanziót, ahol szerinte Rufus addig is jól érezheti magát, amíg ő dolgozik. Safia csak egy dolgot kért az üzemeltetőktől: látni szeretné a biztonsági kamera felvételét, hogy megbizonyosodjon róla, Rufus jól érzi magát náluk. Amikor megnyitotta az alkalmazást és a kameraképet, azonnal megbánt mindent.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.