Lifestyle

Őszintén vallottak: ezeket a "csajos" szokásokat és tárgyakat imádják a pasik

Bár jobb szeretik titkolni ezeket, mégis most elárulták, hogy mik azok a "nem túl férfias" szokások, amiket ők szívesen bevezetnének az erősebbik nem képviselőinek is.

Maszkulin szokások

A férfiak többsége akkor sem meri felvallani, hogy élvez bizonyos csajosabb dolgokat csinálni, vagy nőiesebb hobbikat űzni, ha nyugodtan felvállalhatnák, ugyanis ilyenkor úgy érzik, hogy csorba esik az önbecsülésükön. Ezért inkább jönnek a maszkulin szokások, mint a boksz, autóversenyzés, trehányság, munka és még sorolhatnánk. A Brightside most megkérdezett néhány pasit arról, hogy milyen csajos szokásokat éleveznek, illetve mi az a tárgy, amit különösen hasznosnak gondolnak, vagy kipróbáltak már, amikor a barátnőjük lelépett otthonról. Elég meredek és meglepő válaszok születtek. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.