Lifestyle

Van segítség szakértői vállalkozásod elindításához

Önfejlesztés, önmegvalósítás, énidő, szabadság – ezek lehetnének az utóbbi pár év kulcsszavai, hiszen egyre többen döntenek úgy manapság, hogy a taposómalmot hátrahagyva egyéni vállalkozást indítanak segítő vagy kreatív szakmában. Ám a kezdeti lendület hamar alábbhagy, amikor kiderül, hogy egy vállalkozás indításához, sikeres működtetéséhez olyan tudásra és képességekre van szükség, amelyeket az iskolában nem tanítottak.

Szerencsére online elérhető már a The Bright Academy vállalkozásindítás tanfolyama, amelyet kifejezetten leendő coach-oknak, segítő szakembereknek, terapeutáknak, stb. hoztak létre. Ismerd meg te is ezt a lehetőséget!

Mire való a vállalkozásindítás tanfolyam?

A legnagyobb előnye a képzésnek, hogy egy helyen tájékozódhatsz mindenről, ami egy vállalkozás indítása kapcsán felmerül. A feladat ugyanis nem egyszerű. Onnantól kezdve, hogy felmondasz a munkahelyeden, és saját kezedbe veszed a sorsod irányítását, egy teljesen új szemléletmódot is ki kell alakítanod.

Tőled függ majd ugyanis, lesz-e bevételed: mindez felelősséggel jár. Figyelned kell nemcsak arra, hogy ismertté tedd a vállalkozásod, de arra is, hogy a jogszabályi előírásoknak is megfelelj, legyenek befizetve a számláid, adóbevallást készíts, emellett pedig folyamatosan képezned is kell magad, hogy mindig tudj újat mutatni.

Ez hatalmas feladatnak tűnhet, és segítség nélkül neked kell beszerezned minden szükséges információt – több helyről. Nos, ezt könnyíti meg számodra a The Bright Academy Sikeres szakértői, konzultációs vállalkozás indítása tanfolyama, ahol mindent megtudhatsz rövid idő alatt.

Miről lehet itt tanulni?

A képzés tematikája nagyon részletes, és valóban minden területet érint:

  • Adózás
  • Marketing
  • Versenytárselemzés
  • Üzleti modell
  • Díjazás kérdése
  • Tárgyalástechnika
  • Időgazdálkodás

A fentebb felsoroltakon túl sok egyéb hasznos tudnivalót is elsajátíthatsz még a tanfolyamon. A tapasztalt oktató úgy állította össze a tananyagot, hogy választ kaphass azokra a kérdésekre, amelyek megfogalmazódnak benned egy vállalkozás kezdetén.

Az anyag a The Bright Academy online felületére került fel, összesen 1 óra 25 percnyi videót és 57 oldalnyi szöveges tartalmat kapsz. Ezek azonnal elérhetők a díjbefizetést követően, és a későbbiekben is azok maradnak, nincs időkorlát e tekintetben! Ár-érték arányban is remek a képzés, és nem mellesleg nagyon sok időt és energiát spórolsz meg, ha beiratkozol.

Kinek javasolt a tanfolyam elvégzése?

Olyan embereknek készültek az anyagok, akik komolyan gondolják, hogy egyéni vállalkozásba fognak segítő szakemberként. Nekik igen nehéz dolguk van ugyanis: nemcsak a szakmájukban kell kitűnniük a többiek közül, de meg kell tanulniuk elfogadni is.

Sajnos az árképzés az a téma, amellyel nehezen tudnak megbirkózni a legtöbben: sok segítő ahhoz szokott, hogy ingyen, szívből támogasson másokat. Itt azonban nagyszerű tippeket lehet kapni ahhoz is, hogyan kérjük el azt az összeget, amely minket illet a munkánkért. A sikeres vállalkozás itt kezdődik.

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.