Vadon Jani inkább nem hagyja ott a Rádió 1-et, ha ez a személy fogja váltani

Vadon Janinak azért úgy tűnik, vannak kikötései, hogy ki nem ülhet be a helyére.

Ő lehet az új befutó Sebestyén Balázséknál?

Hétfő reggel élőben jelentették be, hogy Vadon János távozik a Balázsék című rádiós műsorból tizennégy év közös munka után. Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc persze már tudtak előre a dologról, de azért nekik is alaposan összeszorult a szívük, amikor megtörtént a leleplezés a hallgatók előtt.

Természetesen a trió továbbra is jó barátságot fog ápolni egymással, de Vadon Jani már úgy érezte, hogy még érez magában erőt és energiát, hogy valami új dologba vágjon bele. Sebestyén Balázs hozzá is tette, hogy emiatt simán emeli a kalapját az egykori műsorvezető társa előtt.

Jani hozzátette, hogy nem kényszerítette rá senki erre a döntésre, és sem Sebestyén Balázzsal, sem Rákóczi Ferivel nem romlott meg a kapcsolata, egyszerűen csak egy új kezdet jön.

Természetesen a hallgatók már nagyon kíváncsiak, hogy ki fog csatlakozni Balázsék mellé a Rádió 1-en. A galériánkból kiderül, hogy ki az, akinek biztosan nem adná át a helyét Vadon Jani.

„Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak, hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám” – mondta a távozásakor Vadon Jani, akinek azért már van jelentkező a helyére.
Kattints a további képekért!

A rajongók továbbra is szomorúak, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 csapatából.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.