Retteg a fél világ: Egy démon arca tűnt fel az ultrahang felvételen - Fotó

Az Imgur egyik felhasználója töltötte fel az internetre azt a képet, aminek láttán mindenki egyszerre kapta fel a fejét. Az általános megdöbbenés tárgya egy ultrahangos felvétel, amelyen a magzaton kívül látható valami vagy valaki más is.

Túlvilági jelenség

Már több mint 1 millióan osztották meg a képet, amin egy démoni lény viszonylag jól kivehető alakja tűnik fel. Egyelőre még a szakemberek sem találtak megoldást a furcsa jelenségre, vagyis arra, hogy miért figyeli a kb. tíz hetes magzatot ez a nem evilági figura. Állításuk szerint még soha nem láttak ehhez foghatót.

Az ijesztő alak a fotó jobb oldalán, profilból látható; nagy, fekete szemei vannak, a homlokán szarvra emlékeztető jel „díszeleg”, a teste pedig uszonyban végződik. Az internet népe természetesen felbolydult, és vakmerőbbnél vakmerőbb teóriák kaptak szárnyra azzal kapcsolatban, ki is lehet a magzat „barátja”. Van, aki démon helyett hindu istenséget, míg mások csupán egy barátságos sellőt vagy síró angyalt látnak a fotón. Olyan hozzászóló is akadt, aki azt javasolta, készítsenek filmet ebből a szenzációs sztoriból.

Neked mi a véleményed? Mondd el nekünk, és lájkold, vagy oszd meg a cikket másokkal is!
Ezt is ajánljuk: Kutatók kiderítették, milyen érzés meghalni - Kattints a részletekért

Fotók: dailymail.co.uk; Leadfotó: mirror.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!