5. Főtt és lehűtött hüvelyesek (pl. lencse, csicseriborsó, bab)
A hüvelyesek tele vannak fehérjével és rosttal, és főzés után lehűtve még előnyösebbé válnak a fogyás szempontjából. A rezisztens keményítő és a rost kombinációja segít abban, hogy kevesebb kalóriát vigyünk be, miközben hosszabb ideig érezzük jóllakottnak magunkat.
5/6
Fotó: Pinterest
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
5. Főtt és lehűtött hüvelyesek (pl. lencse, csicseriborsó, bab)
A hüvelyesek tele vannak fehérjével és rosttal, és főzés után lehűtve még előnyösebbé válnak a fogyás szempontjából. A rezisztens keményítő és a rost kombinációja segít abban, hogy kevesebb kalóriát vigyünk be, miközben hosszabb ideig érezzük jóllakottnak magunkat.