Unod már, hogy kellemetlen szagúak a törölközőid? Ha így csinálod, sokáig frissek és jó illatúak maradnak

Senki sem szereti a kellemetlen szagú törölközőket, megfelelő tisztítással, valamint néhány pofonegyszerű szabály betartásával azonban könnyen elérhető, hogy úgy illatozzanak, akár egy virágoskert.

Egyszerű, de fontos szabályok

A törölközők tisztán és frissen tartása nem a legegyszerűbb feladat, hiszen nap mint nap használatban vannak, ráadásul nedves, párás környezetben töltik az idejük nagy részét. Éppen emiatt hamar elveszíthetik kellemes illatukat, és a beléjük költöző szagtól – amit egyébként a benne tenyésző baktériumok okoznak – egy idő után szinte lehetetlen megszabadulni, mosás ide vagy oda. Galériánkban elárulunk néhány tippet, amit ha bevetsz, újra illatozni fognak:

Ahhoz, hogy kevesebb baktérium kerüljön a törölközőre, elengedhetetlen a megfelelő tisztálkodás a zuhanyzóban vagy a kádban. Érdemes a „kritikus pontokra”, a hónaljakra, lábfejekre, kiemelt figyelmet fordítani, hiszen amit nem mosol le, az megy a törölközőre!
Kattints a további képekért!

Ne aggódj, van megoldás erre a problémára is, mindössze egy dologra lesz hozzá szükséged.

Leadfotó: 123rf
Forrás: realsimple.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...