Lifestyle

Íme az idei TOP Valentin-napi filmek listája, nem csak szerelmeseknek

Mindegy, hogyan érzel a szerelmesek napjával kapcsolatban, ajánlónkban találsz a hangulatodhoz illő filmet vagy sorozatot.

Ünnepeljünk együtt

Van aki kedveli, van aki imádja, mások hidegrázást kapnak tőle: a Valentin-nap mindenkiből kivált valamilyen érzelmet. A szerelmesek egy része romantikus hangulatba kerül, és még mások (főleg a Bálintok) úgy érzik, ennek a napnak nem csak a szerelemről kellene szólnia. Minden hangulathoz találunk megfelelő filmet vagy sorozatot, érezzünk akárhogy is február 14-gyel kapcsolatban. Vágyhatunk érzéki kalandokra, mint az Ellenállhatatlan kísértés szereplői, kereshetjük az igaz szerelmet, mint Daphne Bridgerton, de az is rendben van, ha épp most végeztünk a literes fagyisbödön teljes tartalmával egy szerelmi csalódás utáni hiányérzet csillapítására. Na és persze ne feledkezzünk meg azokról sem, akik csak azt kívánják, legyen már vége ennek a “nyálas-cukormázas-szivecskés” felhajtásnak.

Valentin nap

Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, ám ez a nap sem mentes a feszült pillanatoktól, fordulópontoktól. Új kapcsolatok születnek, és régiek érnek véget, egy már véget ért kapcsolat elejtett fonalát épp ma veszik fel. Szerelmek, szakítások, újrakezdések. Morley (Jessica Alba), Liz (Anne Hathaway), Reed (Ashton Kutcher), Holden (Bradley Cooper), Kara (Jessica Biel), Kate (Julia Roberts) és a többiek a szerelem csapdájába estek, és nem tudják, hogyan másszanak ki belőle.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.