Lifestyle

Hagyd ki a rántottából ezt a kulcsfontosságúnak gondolt összetevőt: tátva marad majd a szád a végeredmény láttán

Mindenkinek baltával faragott véleménye van arról, hogy milyen összetevők is kellenek a tökéletes rántottához. Egy neves brit séf most elárulta, mi is szükséges ahhoz, hogy az ínycsiklandó reggeli étel kellően selymessé váljon.

Mindenki másképp imádja

Valószínűleg neked is kőbe vésett véleményed van arról, milyen hozzávalók is szükségesek az igazán finom tojásrántottához. Akadnak, akik vöröshagymával, sajttal vagy épp kolbásszal ízesítik, megint mások pedig szívesen bolondítják meg baconnel, pirospaprikával, vagy tejföllel. Igen ám, de Chris Collins brit séf, a Don’t Go Bacon My Heart főzőblog szerzője szerint sokan feleslegesen adnak hozzá a tojásrántottához egy kulcsfontosságúnak gondolt összetevőt, mely nélkül valójában sokkal selymesebb állagú lesz az étel - írja az Express. Lapozz, galériánkban felfedjük a tökéletes rántotta titkát!

Találós kérdés: melyik az az összetevő, amelynek túladagolásával felhígítjuk a rántottát, mégis nélkülözhetetlennek gondoljuk?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Nagy 2025-ös szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Rengetegen szoktak kolbászt venni a magyar boltokban, és imádjuk is ezt az alapanyagot, ami sokféleképpen felhasználható. Azonban vigyázni kell, hogy nehogy bepenészedjen.
Sztárok
Návai Anikónak volt Amerikában, valamint Magyarországon is több ingatlana, de pénzre volt szüksége, így kénytelen volt súlyos hitelt felvenni.
Egészség
Komolyan veszélyes lehet az egészségedre nézve, ha ezt a népszerű gyümölcsöt a hűtőbe teszed - cikkünkből most azt is megtudhatod, miért.
Lifestyle
A kormány bejelentette, hogy ebben az évben is folytatódik a húsvéti támogatás program. Azonban résen kell lenned, hogy ne maradj le róla.
Utazás
Az igéző szépségű szicíliai kisvárost sok turista lepi el a főszezonban, az év egyéb hónapjaiban viszont alig-alig akad utazó, aki errefelé venné az irányt. A település most egy ragyogó akcióval...
Sztárok
Gyászol a magyar gasztronómia, mivel meghalt Horváth Rozi, aki ugyebár egy klasszikus szakácskönyvet is az emberekre hagyott, ami rengeteg háztartásban megtalálható.