Lifestyle

Soha többé nem folyik ki a rántott camembert, ha egy dolgot megteszel sütés előtt: hibátlan külsejű és isteni finom lesz a végeredmény

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat.

Csupán ennyi a titka

A rántott sajt az egyik legnépszerűbb az egyszerű, vegetáriánus és Jolly Joker fogások között, s bár elsősorban a trappista hódít széles körben, a camembertből készült, áfonyaszósszal, illetve jázminrizzsel tálalt változat is sokak kedvence – legalábbis, ha étteremben szolgálják fel. Házilag elkészíteni ugyanis igencsak bonyolult, nehézkes művelet, hiszen könnyen szétmállik a sütés közben a forró olajon, a végeredmény pedig így egyáltalán nem lesz gusztusos, sőt igazán finom sem. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes próbálkozni vele, viszont annak érdekében, hogy ne robbanjon szét a bundázott sajt, van néhány szabály, amit jó, ha betartunk. Galériánkban eláruljuk, hogyan lesz mennyei és tökéletes a rántott camembert:

Az igazán jó rántott sajt külső része ropogós, belül pedig szinte szétolvad, amikor megkóstoljuk. Sokan tartanak attól, hogy otthon nem tudják ugyanolyan tökéletesen elkészíteni, mint az éttermekben, pedig ez az isteni étel remek kulináris élményt nyújt.
Kattints a további képekért!

A gouda sajtot sokan szeretik, de kevesen tudják, hogy a finom csemege nemcsak ízletes, hanem számos jótékony egészségügyi hatása is van.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Ripost

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!