Lifestyle

Nagy bajod is lehet abból, ha nem így tárolod a tojásokat: az egészségedet kockáztatod

A tojás nagyon jó tápértékű alapanyag, melyből rengeteg féle ételt készíthetünk. Megfelelő tárolására fokozottan kell ügyelni, ugyanis könnyen az egészségünk láthatja kárát, ha nem így teszünk.

Légy óvatos!

A tojás az egyik leggyakrabban előforduló alapanyag, amely szinte mindenki otthonában megtalálható. A konyhai praktikák széles skálájában szerepel, emellett számtalan recept egyik fő komponense: ízletes, változatos reggeli is készülhet belőle, de főételek, sütemények, valamint mártások fontos összetevője is egyben. Ezen kívül kiváló fehérjeforrás, és rengeteg hasznos tápanyagot tartalmaz, így a mindennapi étrend fontos részét képezi. Ám annak érdekében, hogy ne legyenek egészségügyi gondjaink, kiemelten fontos az ideális tárolás; galériánkban eláruljuk, mire kell figyelni, ha szeretnénk elkerülni a tojás okozta megbetegedést:

Ahhoz, hogy a tojás ne okozzon ételmérgezést, emellett az íze, valamint az állaga se veszítsen a minőségéből, nem árt megfogadni Mary Berry gasztronómiai újságíró javaslatait.
Kattints a további képekért!

A tojás a legérzékenyebb alapanyagok közé tartozik, hiszen könnyik törik, a belőle készült ételek pedig hamar megromlanak. Annál pedig kevés dühítőbb dolog van, mikor túl későn jövünk rá, hogy a hűtőszekrényből kivett tojások már nem felhasználhatók.

Leadfotó: 123rf

Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...