Tízmilliószoros nap van! A legtitkosabb vágyaid is teljesülhetnek

Március 12-e egy nagyon különleges nap, érdemes a legjobb formádat hoznod, és akár az életed is megváltozhat!

2017 első tízmilliószoros napja van ma!

A mai nap azért tér el a többitől, mert ma, azaz március 12-én van az év első tízmilliószoros napja. De miről is az a tízmilliószoros nap?

A hagyománya a tibeti kultúrában gyökerezik. Az ottani „hiedelmek” szerint évente négy sorsfordító nap van, az első holdhónap 15., a negyedik holdhónap 15., a hatodik holdhónap 4. és a kilencedik holdhónap 22. napja. Ezek a „nagy” Buddha napok, amik a legjelentősebb buddhista vallási ünnepekhez kapcsolódnak. Ilyenkor emlékeznek meg Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól, vagyis a következőkről:

  • Buddha csodatévő cselekedeteket mutatott be a híveinek, hogy erősítse a hitüket.
  • Buddha megvilágosodott.
  • Buddha először forgatta meg a Dharma kerekét – ekkor hangzik el az első szentbeszéde, a Négy Nemes Igazság tanítása.
  • Buddha a mennybe ment, hogy az isteneket tanítsa, valamint, hogy édesanyjának meghálálja, hogy hozzásegítette őt a szamszárából való szabaduláshoz.

Miért olyan fontos ez a dátum?

Nem véletlenül kapták ennyire fel az utóbbi években a tízmilliószoros napokat. A hagyományok szerint ilyenkor a gondolatnak teremtő ereje van, és a vonzás törvénye érvényesül, vagyis a jó a jót, a rossz a rosszat vonzza. Ha pozitív dolgokat szugerálunk, akkor azok tízmilliószoros erővel fognak hatni és teljesülni, de ugyanez a helyzet a negatív gondolatokkal is. Ezért kérünk arra, hogy legalább erre a 24 órára felejtsd el, mit rontottál el az életben, milyen szörnyűségek történtek veled, és inkább arra koncentrálj, mivel tudod javítani a sorsodat.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: Verywel

Oldalak