Tisztaság mindenek felett: Így vezesd profin a háztartást

A termékajánlóban szereplő háztartási cikkek a te otthonodból sem hiányozhatnak.

Frissesség

Otthonunk tisztasága érdekében mindenki beveti legjobb trükkjeit, legyen szó a mosásról, a portörlésről vagy a mosogatásról. A hagyományos szereken kívül azonban néha megéri kísérletezni egy-két újdonsággal, hogy minél változatosabb illatok között teljenek mindennapjaink. Összeszedtünk néhány tisztítószert, amivel te is feldobhatod a hétvégi nagytakarítások pillanatait.

Parfüm varázsa

A parfümöket nemcsak a bőrünkön, hanem a ruháinkon is szeretjük érezni. A Lenor legújabb parfümös termékeinek köszönhetően több nappal a mosás után is érezheted még a kellemes, friss illatot. Mintha csak egy üde felhőből lépnél elő. Lehet, hogy a későbbiekben nem is lesz szükséged egyéb illatszerekre.

Természetvédelem

Ha te is fontosnak tartod, hogy a tisztítószereid ne csak a bőrödet vagy a lakásod berendezését óvják, hanem a környezetet is, akkor kipróbálhatod a Seventh generation öko termékeit. A kézi mosogatás során nem kell órákig súrolnod az edényeket, hiszen ez a mosogatószer könnyen elbánik a makacs szennyeződésekkel is.

Öko

Ezeket a környezetkímélő szereket más-más formájukban is kipróbálhatod. A mosógépbe is öntheted az erre a célra fejlesztett változatát, így nem kell attól tartanod, hogy egy mosás során tönkreteszed ruháidat, de még a környezetedet is védted ezzel a megoldással. Két legyet egy csapásra.

Gyors megoldás

Ha valami kifoly, kilöttyent, válaszd a Zewa háztartási papírtörlőt a takarításhoz. A puha tapintás lehet, hogy bútoraidnak is ugyanolyan jól eshet, mint neked (csak ők nem vallják be hangosan). Kényelmes, gyors megoldás, otthonod tökéletes tisztaságáért és higiéniájáért, valamint nedvesíthető anélkül, hogy szétfoszlana a kezedben és kicsavarható a többszöri használatért. Így az energián kívül pénzt is spórolhatsz azzal, ha ezt választod.

Finom, egészséges, és még emiatt is hasznos.

Fotók: dm.hu; 123rf.com; Leadfoto: 123rf.com

Oldalak