Hétvégi szerelmi horoszkóp: Ne legyen elutasító a Szűz

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 3-tól 5-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Lépj ki önsajnálatodból, csalódásodból, vállalj felelősséget dolgaidért! Igen, mindenkinek vannak fájdalmai, ne nagyítsd fel őket annyira, hogy hisztis gyerekké válj! Ha mindezt az akadályt át tudod ugrani, akár stabilizálódhat is kapcsolatod, vagy ha még keresésben vagy, találkozhatsz valakivel, akivel már régóta ismeritek egymást előző életekből. Régóta együtt élt pároddal egy nagy rendrakás kellős közepén találhatod magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Gondoskodó szeretetteddel, különleges ötleteiddel elkápráztatod környezeted, nem is kevesen várnak arra az igenre, mely szabad utat enged hozzád. Lehet, hogy még kell egy kicsit várniuk, mert ha elfog a félelem, akkor minden ajtót bezársz magad körül, nincs ember, aki át tudná törni. Ha csak… nem próbál meg valaki a lelkedhez férkőzni egy különleges ötlettel, gondolattal. Régóta együtt élt pároddal nehezebb a helyzet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne foglalkozz vele, hogy szerelmed visszahúzódik, te csak a magad lendületével próbáld olvasztani a körülötte levő jégpáncélt - egy idő után csak kiolvad! Utazzatok, de ha még keresésben vagy, akkor is fedezd fel a világot – igazgyöngyre találhatsz, ha nyitott szemmel jársz! Régóta együtt élt pároddal teljes az összhang, értitek, érzitek egymást, akár titkos dolgokat is kitalálhattok izgalmakat teremtve.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne ragadj bele szigorúságodba, mely nem jellemző rád, még akkor sem, ha környezeted, szerelmed kiváltják belőled! Áraszd magadból azt a nagy hitet, szeretetet, mely visz a konyhába, teremti az életet maga körül, olvaszd a többieket körülvevő jégpáncélt! Zseniális ötleteid különlegessé tesznek, akár interneten keresztül is találkozhatsz a szerelemmel. Régóta együtt élt párod a nehéz esetek közé tartozhat most.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az egész világ összeomolhat, te akkor is megéled azt a csodás szerelmet, melyre vágysz, melyért teszel, mely neked „jár’. Ne hagyd magad, még akkor sem, ha mindenki komoly, szigorú, vidd teremtőerődet mindenhova, segíts másokat is a csodához! Ha keresésben vagy, bőség vesz körül, ha már van szerelmed, stabilizálódhat kapcsolatotok. Régóta együtt élt párod újra felcsigázhatja érdeklődésedet, megújulhat kapcsolatotok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne félj, ne bújj el, ne legyél „sündisznó”, tüskékkel nem lehet rátalálni a szerelemre! Ha van párod, ő is megijed, bár meglehet, ő sincs most olyan jó passzban, hogy oldani tudja félelmeid, önbizalomhiányod. Sportolj egy nagyot, még jobb, ha együtt mentek, de a konyhában is rátalálhatsz önmagadra, egy finom süti sütése által! Régóta együtt élt pároddal, ha nem vagytok türelmetlenek, újra lángra lobbanhat a régi tűz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ne bújj el, úgysem hagynak hódolóid! Meglévő szerelmed sem fogja engedni, hogy magadba zárkózz, emészd magad. Egy belső rendrakásnak meglehet itt az ideje, mely akár régóta együtt élt párodat is érinti, nem könnyű a közepet, az egyensúlyt megtalálni. Ha hívnak, különleges programokat ajánlanak, fogadd el, csak az első lépés nehéz, a többit élvezni fogod! Lehet egy váratlan szerelem is az indítód, csak vedd észre!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Se szigorú, se visszahúzódó, se türelmetlen ne legyél, ha valóban szeretnél egy csodálatos szerelmes hétvégét! Érdemes reggel sportolnod egy nagyot, hogy e két végletet kiküszöböld, ahol a benned levő félelmekből adódó feszültségek szélnek tudnak menni, s rátalálsz középpontodra. Onnét már azt teremtesz, amit csak szeretnél, főleg a szerelemben, aminek nagy mestere vagy. Régóta együtt élt párodat is hívd sportolni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Leveszed a lábáról még azt is, aki egyébként bezárkózik, s másoknak megközelíthetetlen. Nem csoda, hisz tele vagy gondoskodni vágyó szeretettel, mely akár még a konyhában is megmutathatja magát. Nem lehet ellenállni az ágyba vitt reggelinek, s a minden szintet érintő kiszolgálásnak. Régóta együtt élt párodnak meglehet mindez kevés, nála többet be kell vetni, talán meg kell hallgatnod szigorú szavait is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Utazz el valahová, akkor is, ha keresésben vagy, akkor is, ha van már kapcsolatod, de még régóta együtt élt pároddal is! Az otthoni környezet, a család/ szüleid nem túl pozitív véleménye elronthatja azt a szépnek ígérkező hétvégét, melyre szíved szerint vágysz, ne add meg nekik az esélyt! Érzelmi hullámzásaid még így is hozhatnak nehézséget, melyet egy kiadós sporttal meg lehet oldani – ne legyél rest!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne csodálkozz, ha tele van szíved szeretettel, gondoskodni vágyó öleléssel! Kényeztesd párodat, kiszemeltedet, ha elég kitartó vagy, minden ellenállást meg tudsz szüntetni! Könnyen lehet, hogy egy munkatársad hívja fel magára a figyelmet, őt bombázod, avagy téged nem hagy egy kedves kollegád, akinek nem tudsz ellenállni. Régóta együtt élt pároddal teljes összhangban vagytok, de hát már ismeritek egymást!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Gyors és lendületes vagy, mellyel sok mindent el lehet érni, mégis kicsit lassíts, nehogy elszaladj amellett, akit épp keresel! Egy kiadós sport sokat segíthet, mielőtt indulsz „vadászó körutadra”, avagy szerelmedhez, aki meglehet, épp bezárkózna, s nehezen mozdítható bármelyik irányban. Régóta együtt élt párodból bármit kihozhatsz, ő csak tükrözni fog téged. Vagy pont fordítva? Te tükrözöd őt?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!