Magyarország legnagyobb Tippmixes átverését hozták össze, rengeteg lottózót megkárosítottak

Bár okosan kitalálták, hogyan húzzák be a csőbe a lottózókat, de azt is tudhatták volna, hogy ez nem fog hosszú távon működni.

A Tippmixes csalók abba már nem gondoltak bele, ezzel milyen könnyű lesz lebukni

Nagy nyereményekről mindig lehet hallani a Tippmixesek között. Persze azt is, hogy többségében mindig csak egyetlen meccsen tud elmenni a hatalmas nyeremény.

Nem rég számolt be a Telex például Sörös Ernő mesés nyereményéről, ahol ebben az esetben tényleg semmi sem volt, ami bekavart. Az abdai férfi az 1560 forintos fogadással még aznap 10,3 milliót nyert. A helyi tippkirály szerint volt már előjele annak, hogy bejöhet neki egy nagyobb nyeremény.

Két férfi most azonban azt gondolta, hogy kieszel egy Tippmixes csalást, amivel lottózókat vernek át. A galériánkban meg is mutatjuk, hogy mi volt a módszerük!

A Kecskeméti Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás miatt vádat emelt két férfival szemben, akik ügyesen eszeltek ki egy Tippmixes átverést.
Kattints a további képekért!

Az egyik lottónyereményért nem jelentkeztek, míg a másiknál egy ennél drámaibb gikszer ütött be.

Leadfotó: Szerencsejáték Zrt.

Oldalak

Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.