Lifestyle

Pontosan ezeken kell változtatnod, ha zombi vagy reggelente

Bár az ébresztőóra hangja olykor nagyon fájdalmas lehet reggelente, több szempontból is megéri hamarabb kelni, mint a világ.

Hogyan szoktassuk rá magunkat a korán kelésre?

Eleinte nehéz lehet a váltás, néhány órával hamarabb kikelni az ágyból viszont rengeteget hozzáadhat mindennapjainkhoz. Több tényező is befolyásolhatja, hogy milyen könnyen tudjuk rászoktatni magunkat a korai kelésre, talán meglepő lehet, de az akaraterőnkön túl még a genetika is nagy szerepet játszik a dologban. Mindenképpen érdemes viszont adni neki egy esélyt, hiszen a korán kelés akár egész életünket megváltoztathatja, több energiához juthatunk és képesek leszünk sokkal könnyebben irányítani hangulatunkat, érzéseinket. Ez csak néhány a korán kelés előnyei közül, nézd meg a galériát, ha kíváncsi vagy, hogyan érheted el, hogy energiával telve pattanhass ki kora reggelente az ágyból!

Dolgozz a korábbi ébredésen! Ha általában 10-kor kelsz fel, nyilván nem fogsz tudni fájdalommentesen kiugrani az ágyból reggel 6-kor. Éppen ezért fontos, hogy lassan, lépésenként haladjunk. Eleinte állítsunk be a szokásosnál 30 perccel korábbi ébresztőt, majd fokozatosan haladjunk az elérni kívánt ébredési idő felé.
Kattints a további képekért!

Ha már lassan vénásan adagolod magadnak a kávét, ám a serkentő hatás elmarad, akkor itt az ideje, hogy változtass reggeli rutinodon, és kipróbálj 1-2 teafajtát.

Leadfotó: Pexels, forrás: shape.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...