Lifestyle

Újabb közkedvelt tévécsatorna szűnik meg Magyarországon

Még ebben a hónapban véget ér a FIX TV lineáris adása.

Megint búcsúznunk kell egy tévécsatornától

A Média1 cikke szerint még júliusban véget érhet a FIX TV nevű tévécsatorna lineáris adása. Az oldal erről erről az egyik kábelszolgáltató, a Vodafone Magyarország általános szerződési feltéleinek (ÁSZF) változásából értesült. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

Az említett változtatás így hangzik: „3. Az ÁSZF és a Kiemelt Üzleti ÁSZF, 1. sz. Szolgáltatások leírása mellékleteinek 1. sz. Csatornakiosztás függelékeiből a Szolgáltató érdekkörén kívül eső ok miatt törlésre kerül a FIX TV műsorcsatorna, mivel Partnerünk tájékoztatása alapján az érinett műsorcsatorna 2023. július 31-én megszűnik.”
Kattints a további képekért!

Íme néhány profi tipp a turista betegségek elkerülésére, amely az utazók 30-70%-át érinti.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.