Lifestyle

Az esküvő előestéjén jött rá a menyasszony, hogy megcsalja a vőlegénye: a ceremónián, a násznép szeme láttára állt bosszút a férfin

Dönthetett volna úgy is, hogy meg sem jelenik az eseményen, a nőt azonban fűtötte az ellenállhatatlan revansvágy. Alaposan megleckéztette a pasast, akit egy nappal korábban még élete szerelmének hitt.

Mindenképpen menyasszonyi ruhát akart ölteni

Esküvője előestéjén különös üzenetet kapott a telefonjára egy menyasszony, aki éppen a barátaival múlatta az időt egy szállodában - írja a Mirror. Az üzenetfolyam olyan képernyőmentéseket tartalmazott, melyek egy, a hölgy vőlegénye, valamint egy titokzatos szerető közötti párbeszéd részleteit örökítették meg. A menyasszony összeomlott, amikor elolvasta a félreérthetetlen üzeneteket, melyekből kiviláglott, hogy "szívszerelme" hónapok óta egy másik nő ágyában keresi a boldogságot. Pórul járt hősnőnk akár le is fújhatta volna az esküvőt, ő azonban mindenképp menyasszonyi ruhát akart ölteni, hogy még egyszer a csalfa férfi szemébe nézhessen, s egyszersmind megleckéztette az egész násznép előtt. Lapozz, a sztori a galériában folytatódik!

A menyasszony annak rendje és módja szerint meg is jelent az esküvőn, de mindenki látta rajta, hogy nem repes a boldogságtól.
Kattints a további képekért!

A különös "találkozásra" egy Starbucks kávézóban került sor. A nő köpni-nyelni nem tudott, amikor alaposabban megszemlélte a poharán díszelgő üzenetet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.