Lifestyle

Kitálaltak a szállodai takarítónők: ezek voltak a legbizarrabb tárgyak, amiket a hotelszobákban találtak

A hotelek vendégei bizony tudnak meglepetéseket okozni még a sokat látott, tapasztalt takarítóknak is.

Nem hittek a szemüknek, amikor meglátták ezeket a hátrahagyott, ottfelejtett tárgyakat

Az emberek többsége általában rendkívüli módon odafigyel saját, személyes tárgyaira, amikor egy idegen helyen száll meg: az értékeit jól elzárva tartja, a fontosabb iratokat és készpénzt pedig javarészt mindenki magával viszi, és nem hagyja a hotelszobában. Amikor pedig a vakáció véget ér, szinte mindannyian alaposan átnézzük a szállodai szobánkat, hogy véletlenül se felejtsünk ott semmit: ilyenkor nem kerüli el a figyelmünket, hogy benézzünk az ágy alá, a szekrényekbe, az éjjeli szekrény fiókjába vagy épp a földig érő függöny mögé. Nos, vannak azonban olyan emberek, akik nem ennyire alaposak, és maguk mögött hagynak egy-egy fontosabb holmit szándékosan vagy épp figyelmetlenségből, ezekkel alaposan megdöbbentve a hotel személyzetét, főleg a takarítókat. A Mirrornak szállodai dolgozók vallottak nemrégiben a legbizarrabb tárgyakról, amiket a szobákban, lakosztályokban találtak az évek során, galériánkban ezek közül szemléztünk párat!

2014-ben az Egyesült Királyság területén lévő egyik szálloda szobájából egy vendég kicsekkolt, így a takarítónők elindultak, hogy kitakarítsák a helyiségeket a következő turista számára. Amikor azonban beléptek a hotelszobába, majdnem sokkot kaptak, ugyanis az éjjeli szekrényen az előző vendég otthagyott egy óriáspókot, aminek még neve is volt, mint kiderült, hiszen az ízeltlábú saját, személyre szabott utazódobozán a Herkules név állt.
Kattints a további képekért!

Dönthetett volna úgy is, hogy meg sem jelenik az eseményen, a nőt azonban fűtötte az ellenállhatatlan revansvágy. Alaposan megleckéztette a pasast, akit egy nappal korábban még élete szerelmének hitt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.