Dobd fel a nyári koktélozásokat - mutatjuk az új ízvilágot, ami az egyik kedvenced lesz!

Egzotikus innovációval fűszerezi meg a szezont a kedvelt italmárka: a Trópusi Gyümölcsökkel pálmafás tengerpartokra repíti gondolatban a fogyasztót. Az új íz, valamint a Görögdinnye és a Barack Mézzel termékek limitált darabszámban különleges, nyári kiadásban kaphatók. A színes palackok és a gyümölcsös ízek megédesíthetik a nyári pillanatokat, baráti koccintásokat és koktélozásokat.

Újabb nyár, újabb ízvilág

Szinte hagyománynak számít, hogy a Fütyülős nyaranta új ízvilágot vezet be, amely igazán illik a legmelegebb és legszabadabb évszakhoz. Idén sincs ez másképp: a legfrissebb termék, a Trópusi Gyümölcsök egy örökké napos tengerpartot idéz meg, ahol a fákról sosem fogynak el az illatos gyümölcsök.

„A Fütyülős Trópusi Gyümölcsök rendkívül izgalmas ízkavalkádot rejt, felsejlik benne a maracuja, az ananász és a mangó eszenciája is, mintha egy pálmafákkal tarkított sziget minden friss gyümölcse belekerült volna a palackba. A narancsos ízjegyeknek köszönhetően majd télen is remek választás lehet, hogy egy koccintás mellett a legforróbb estékre emlékezzünk” – mondta Nagy-Szalay Kitti, a Fütyülős márkamenedzsere.

A hazai nyarakat idézik meg

A portfólióban a hazai nyarakat idéző ízek is helyet kapnak, köztük a tavaly nagy sikerrel bevezetett Görögdinnye, amelyet a háttérben meghúzódó, de mégis frissítő menta teszi igazán üdítővé, valamint a Barack Mézzel, amely a kajszibarackpárlatnak és a tiszta méznek köszönheti különlegesen lágy ízét és illatát. Az italok limitált számban különleges külsővel is kaphatók, így a vibrálóan színes palackok megjelenésükben is könnyen a kerti partik középpontjába kerülhetnek.

trópusi gyümölcs ízű fütyülős 2023

A legnyáriasabb ízek nemcsak önmagukban shotként, hanem koktélként is igazi kedvenccé válhatnak. A trópusi ízvilág kiteljesedhet a szénsavas narancslével, a Görögdinnye egy csavarásnyi lime-tól lehet még izgalmasabb, a barack mézes selymességét pedig rostos kajszilével emelhetjük ki, kísérletező kedvűek pedig egy ág rozmaringot is bátran dobhatnak a koktélba. A különleges, limitált szériás köntösbe bújtatott palackok megtalálhatóak nyáron az üzletek polcain, így érdemes már most beszerezni őket a szezon összejöveteleire és a hűvösebb napok nyáridéző mulatságaira is.

Lead fotó: Pexels /Cottonbro Studio/

Oldalak

Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...
Lifestyle
Ha azt hiszed, minden fogyókúrás italt kipróbáltál már, akkor mutatnák neked egy otthon is elkészíthető italt, mely állítólag hatékonyan elősegítheti a testsúly csökkenését.