Lifestyle

Teszteld! Ha a 10 állításból 5 jellemző rád Te is menthetetlen kávéfüggő vagy

Van az a szint, ahol már nemcsak függő vagy, de a kávé birtokol téged. Vajon te is itt tartasz már? Teszteld!

Éltető koffein

Valljuk be őszintén, még ha késésben is vagyunk, sokan akkor sem leszünk hajlandóak lemondani a napindító feketéről, ami érthető is: aki egyszer megismeri és megszereti a kávét, annak más gondolata sem lesz elsőként reggelente. De honnan tudhatjuk, hogy elvesztünk, és ténylegesen függőségi viszonyt ápolunk a kávéval? Az alábbiakban 10 “tünetre” hívjuk fel a figyelmet, melyek egyenként nem utalnak feltétlenül aggasztó kávéfüggőségre, de ha legalább 5 jel ránk is igaz, akkor biztosak lehetünk benne: menthetetlenek vagyunk.

Kattints a galériára és pörgesd végig az állításokat! Legalább 5 igaz rád? Akkor bizony már te is visszafordíthatatlan kávéfüggő vagy!

Még le sem nyelted a előző csésze utolsó kortyát, már azon jár a fejed, mikor fogod inni a következőt.
Kattints a további képekért!

Teljesen megváltozott az élete, csak éppen nem az általa jónak vélt irányba.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!