Retteghet a Kifli vagy éppen a Tesco? Az új szereplő ráadásul ingyen szállít ki

Vetélytársra bukkant a Tesco, vagy éppen a Kifli. Aki szeretné tesztelni, az most tegye meg, mivel még ingyenes szállítást biztosítanak egy bizonyos időszakig.

A kényelem is egy dolog, de az ingyen szállítás csábító

Ahogyan a Pénzcentrum is lehozta a bejelentést, Várkonyi Balázs stratégiai együttműködésre lép az Avokadoval, így az ED Group Kft. részesedést szerez a népszerű bevásárlóplatformban. A vállalkozás 5-10 százalékot szakítana ki az FMCG szektorból. Azonban mit jelent ez pontosan?

A napi fogyasztási cikkek, vagy más néven FMCG (Fast Moving Consumer Goods) ágazat az egyik legjobban jövedelmező szektor. Ebbe a csoportba tartoznak a különböző, napi szükségleteket kielégítő termékek, mint például az élelmiszerek, testápolási szerek, valamint a tisztítószerek.

A kényelem is egyre kiemelkedőbb szempont, így rengetegen döntenek úgy, hogy házhozszállítással kérik a bevásárlást. Az avokado.com nagy vetélytársa is szeretne lenni például a Kiflinek, vagy éppen a Tescónak, akik már a kezdetektől fogva építik ki a házhozszállítási rendszerüket. A galériánkban leleplezzük, hogy meddig tudod ingyen tesztelni az avokado.com-ot.

Az Avokado szintén egy online bevásárlóplatform, amelyen az általunk megadott kiszállítási címhez közel eső boltok választékából rendelést állíthatunk össze, egyszerre akár több üzletből is. Ezt akár már aznap ki tudják szállítani nekünk.
Kattints a további képekért!

A Tesco és a Nestlé közösen támogatták az a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...