Írd be a Google-be ezeket a kifejezéseket, tutira tátva marad a szád, hogy mi történik

A Google mindig igyekszik valamilyen meglepetést tartogatni a felhasználók számára. Most éppen a Jóbarátok került a középpontba.

A klasszikus vígjátéksorozat még mindig tarol

Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Joey és Chandler. Ha ezeket a neveket meglátjuk leírva, akkor rögtön tudjuk, hogy melyik sorozatról van szó.

Rengeteg népszerű szitkom kavarta fel az állóvizet a közelmúltban. Az Így jártam anyátokkal, az Agymenők, valamint a Modern család is roppant népszerű volt, amiknek ugyebár a Jóbarátok kövezte ki az utat.

Az eredeti tervek szerint csak négy barátról szólt volna a széria, amit kibővítettek hatra. Phoebe és Chandler lettek volna a mellékszereplők, de a készítők okosan meglátták, hogy több potenciál van bennük.

A Google készült egy kis meglepetéssel a Jóbarátok rajongóknak, de ezt nem csak ők fogják élvezni.

Sajnos Matthew Perry 2023. október 28-án, 54 éves korában hunyt el Los Angeles-i otthonában. A színésztársait nagyon megviselte a hír, mivel olyanok voltak tényleg, mint egy család a Jóbarátokban.
Kattints a további képekért!

Az egész világot megrázta Matthew Perry tragikus halálának híre, most pedig újabb megdöbbentő információk láttak napvilágot a Jóbarátok sztárjáról.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.