Játssz és nyerd meg az 50 x 200 000 forint egyikét gyermeked osztályának!

Anyukaként ősszel nemcsak a napi teendők, de az iskolakezdés miatt is van miért aggódnunk. A szokásos kiadások mellett olyan pluszköltségek is megjelennek, mint például az osztálypénz. A Tchibo Family Osztálypersely-kampányával most éppen ezért lehetőséget ad arra, hogy 200 000 forinttal töltsd fel gyermeked osztályának kasszáját. (x)

Te mit kezdenél ennyi pénzzel?

Kréta, kirándulás, suli utáni kulturális program - és a sort még folytathatnánk, milyen célokra lehet költeni az osztálypénzt. Mit szólnál, ha idén sokkal többet ki tudnátok hozni belőle? A Tchibo Family most 50 osztály perselyét tölti fel egyenként 200 000 forinttal. Ez az összeg egy 30 fős osztályra levetítve fejenként közel 7000 forintnak felel meg, ami akár több mozilátogatásra, kulturális programra vagy múzeumpedagógiai foglalkozásra is elég. Ugye, hogy rögtön van ötleted, anyukaként mi mindent tudnál kezdeni 7000 Ft plusszal? Egy jó kis családi program, fagyizás, mozi, vagy éppen egy szuper közös főzőcske?

Mit kell tenned?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc osztályod ott legyen az 50 szerencsés között, nem kell mást tenned, mint 2017. szeptember 15. és november 15. között bármilyen Tchibo Family terméket vásárolni, megtartani a blokkot, majd ellátogatni a tchibofamily.hu oldalra. Itt töltsd fel a blokk adatait és fényképét, majd válaszd ki a támogatni kívánt osztályt, vagy regisztrálj újat! Őrizd meg, és juttasd el a támogatott osztálynak az eredeti blokkot! A 200 000 forintos támogatást a 25 legtöbb szavazatot kapott, illetve további 25 kisorsolt osztály kapja meg. Sőt, az oldalról letöltheted a Tchibo Family malacperselyét is, amiben a kinevezett osztálypénztáros gyűjtögetheti a blokkokat a közösség nagy örömére. Ugye, jól hangzik?

Oldalak

Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.