Lifestyle

Tao Porchon-Lynch: a 101 évet élt jógaoktató 3 legfontosabb tanácsa a boldog élethez

101 évéből nem kevesebb, mint 99-et töltött el szeretett szakmájának, a jógának szentelve. Ha valaki, ő biztosan tudja a hosszú, egészséges élet titkát.

Tao Porchon-Lynch, a 99 éves jógaoktató

“Minden reggel, amikor felébredek, azt mondom magamnak: ez lesz életem legjobb napja! És valóban, az is lesz. Az életem – a meditációm.”

2012-ben Tao Porchon-Lynch lett a világ legidősebb jógaoktatója. 2020-ban, 101 évesen vesztette életét, de egészen 99 éves koráig nem vonult vissza szeretett szakmájától, sőt, ugyanolyan odaadással csinálta, mint egykor. Joggal merülhet fel a kérdés: mi lehet a titka? Hogy tudott ilyen méltósággal, egészséggel megöregedni, mitől érezte ennyire jól magát testileg és lelkileg 100 fölött is? Egy Taóval készült korábbi interjúból szemezgetve kiválasztottuk a hölgy 3 legfontosabb titkát, tanácsát, tippjét, ami bárkit hozzásegíthet a teljes élethez.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Leadfotó: Youtube, Fotó: Instagram

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!