Lifestyle

Heti horoszkóp: Az Ikrek kérjen fizetésemelést a héten, és megkapja! - 2022.08.08. - 2022.08.14.

A héten egy elérhetetlennek tűnő vágya valósul meg a Bikának. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Érdekes hétre számíthatsz, szinte minden másképp történik, mint ahogyan azt te előre eltervezted. Arról nem is beszélve, hogy valahogy más színben látod a történéseket, a környezetedet. Talán most érkezett el az a pillanat, amikor szertefoszlik az illúzió, ami eddig másképp láttatta veled a valóságot. Ezután hogyan tovább? Az azon is múlik, hogy milyen mértékben változtatja meg ez a történés a jövőbeli terveidet.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten egy elérhetetlennek tűnő vágyad megvalósulni látszik és ezáltal végre kiléphetsz egy régóta fojtogató szituációból vagy esetleg egy rosszul működő kapcsolatból. Itt lenne az ideje, hogy megszabadulj az önmagadról alkotott téves ítéletektől vagy a munkáddal kapcsolatos idealizált elvárásaidtól. Ha képes vagy megtalálni és felülemelkedni azokon a mély sebeiden, amelyek sebezhetővé tesznek, akkor végre szabadon szárnyalhatsz.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb jogi bonyodalmak nehezíthetik az életedet, de ezek csak akkor hozhatnak magukkal kellemetlenségeket és veszteségeket, ha felesleges időt és energiát pazarolsz rájuk, és közben nem veszed észre a legegyszerűbb megoldásokat. A héten jó lehetőségek mutatkoznak arra, hogy felettesedtől magasabb fizetést eszközölj ki, de ehhez magabiztosnak és kitartónak kell lenned!

VI.22. - VII.22

Rák

Türelmetlenebb lehetsz a munkatársaiddal, ennek oka talán a fáradtságodban és türelmetlenségedben keresendő. Valószínűleg annyit dolgoztál az elmúlt időszakban, hogy az még neked is sok volt. Ha a magánéletedben nem bonyolódsz hatalmi harcokba, akkor szép napokat élhettek meg. Vedd a kezedbe a dolgok irányítását, és ne hagyd, hogy az események elszenvedője legyél!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A napokban egészen biztosan megtérülnek a befektetéseid, legyen szó anyagi jellegű befektetésekről, munkáról, esetleg szellemi tőkéről. Viszont nagyobb áldozatokat kell hoznod a sikerért, emiatt úgy érezheted, hogy az ár, amit fizetsz érte, túl magas. Nem szabad feladnod a harcot, mivel hosszú távon jó eredményekkel kecsegtetnek a csillagok, még akkor is, ha a mostani előjelek nem túl biztatóak.


Szűz

A napokban hegyeket tudnál megmozgatni, annyi az energiád. Ez egy szerencsés időszak lehet, ha ezt a megnövekedett energiát a munkádba vagy egy előrelépést biztosító projektbe tudnád fektetni. Ám, ha nem tudsz mit kezdeni magaddal, és ezt a fölös energiát a párod vagy környezeted kritizálására fordítod, ne csodálkozz azon, ha nem úgy zárul a heted, ahogy eltervezted!


Mérleg

Jó formában vagy a héten és ez remélhetőleg képessé tesz arra, hogy teljes mértékben kihasználd a kínálkozó alkalmakat. A felbukkanó lehetőségek nem feltétlenül látványosak, azaz egyáltalán nem biztos, hogy épp most kérnek fel valamilyen jól jövedelmező vezető szerepre. Szerényebb lehetőségekre számíts, ám ne becsüld le a kisebb sikereket, és ne utasítsd el azokat, akik nem tartoznak az élvonalba!


Skorpió

Bármennyire is nem szeretnéd, kénytelen leszel foglalkozni a pénzügyeiddel. Ne bosszankodj, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan eltervezted! Fogadd el, hogy nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt elképzelted. Ha átvergődsz ezen a megoldhatatlannak tűnő problémán, akkor engedélyezz magadnak egy kis szabadságot, hogy felvértezd magad az újabb kihívásokra.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten egyszerre több életterületeddel kapcsolatban is rendkívül türelmetlenné válhatsz. Nem szereted, ha korlátoznak, még akkor sem, ha józan megfontolások erre intenek. A munkahelyeden mindenáron be akarod bizonyítani, hogy értékesebb vagy, mint néhány kollégád. Intellektuálisan nagyon nyugtalan vagy, és ez az idegkimerülés veszélyét is magában hordozhatja.


XII.22. - I.20.

Bak

Maximalista vagy, és te mindig kifogástalanul dolgozol. Nemcsak másokkal, hanem magaddal szemben is rendkívül kritikus vagy. A munkatársaidról már nem mondható el ez, nem is bírod szó nélkül hagyni, és keményen szóvá teszed munkamoráljukat. Próbálj meg finomabban fogalmazni, mivel a nyers, szókimondó természeted nem tesz túlságosan népszerűvé. A magánéletedben is kissé feszültebbé válhatsz, igyekezz ezt oldani kiadós beszélgetésekkel, és örömteli programokkal.


Vízöntő

A héten előfordulhatnak apróbb sértődések, és most ezeket kell elsimítanod. Minden esetben régi problémákról van szó, amikről eddig alig beszéltetek. Így már az is nagy segítség lenne, ha végre kimondanátok azt, ami a szíveteket nyomja. A munkahelyeden vedd komolyan a közvetítői szerepet, örömmel fogod tapasztalni, hogy mennyire adnak a véleményedre.


II.21. - III.20.

Halak

A héten energikus és fáradhatatlan vagy, de sajnos hajlamos arra, hogy tetszetős, de értéktelen dolgokra fecséreld el az energiádat. Sajnos ebben az időszakban nem a legkézenfekvőbb tervek és elképzelések kötik le az energiádat és a figyelmedet. Ha nem vagy elég óvatos, akkor könnyen rászedhetnek ebben az időszakban szépnek tűnő, üres ígéretekkel. Most nagyon könnyen csalók áldozatává válhatsz.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle