Lifestyle

Egy káposztát vett a nő a szupermarketben, sokkot kapott, mi volt benne - Fotók

Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.

Meglepetés

Hatalmas utat tett meg a káposzta, mire a család konyhájába került: egy méretes szállítmánnyal együtt érkezhetett meg Lengyelországba, Krakkó lett a végállomás - írja a TWN.hu. "Ott már felgyorsultak számára is az események, megvárta, míg a raktárból a polcra kerül, ott kiválasztják, aztán átslisszant a kasszán is, míg végre hazaért. Ekkor már ő is fellélegezhetett, hiszen okkal gondolhatta, jó eséllyel egy szerető családhoz került, azt viszont feltehetően álmában sem gondolta volna, hogy egy csapásra világhírű is lesz. Márpedig ez történt" - olvasható a portál cikkében. A salátából kimászó élőlény híre nem csak az azt megvásároló háziasszonyt, a világot is sokkolja!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.