Lifestyle

Ennek a férfinak 200 gyermeke születhetett – nincsenek szavak arra, amit a nőkkel tett

Azt hitted, ilyen csak a filmekben fordulhat elő? Sajnos nem így van! Amikor Esther-Louise Heij fia úgy döntött, felkutatja a genetikai apját, álmában sem gondolta volna, hogy olyan sötét titokra derít fényt, ami az egész családot megrázza.

A történet több, mint 30 évvel ezelőtt kezdődött. 35 évesen Esther-Louise Heij a válása után úgy döntött: egyedülálló anyaként vállal gyereket spermadonor segítségével. Hallott egy Rotterdam melletti klinikáról, ahová el is ment, és egy rendkívül barátságos orvos fogadta. Mivel sosem kívánta eltitkolni a gyermekük elől az apjuk kilétét, az orvos biztosította, hogy minden gyermeke megismerheti majd a genetikai apját. Olyan donort választ, aki később hajlandó lesz belemenni a találkozóba. Ez a szépeket ígérő orvos pedig nem más volt, mint Jan Karbaat, a neves termékenységi specialista, és rengeteg ember életét tönkretette.

Kattints a galériára!

Heij mindig is gyerekre vágyott. Korábbi, 12 évig tartó párkapcsolatában kétszer is várandós lett, ám sajnos mindkét gyermeke halva született. A képen is látható dr. Karbaat segítségével 1994-ben megszületett az első lánya, Lotte, aki most 29 éves. 1995-ben pedig életet adott második gyermekének, Yonathannak. Karbaat biztosította, hogy a sperma ugyanattól a donortól származik. Heij pedig sosem tartotta titokban a gyerekek előtt, hogyan jöttek a világra.
Kattints a további képekért!

Az érintettek és a vendégek is hihetetlenül ciki pillanatokat éltek át.

forrás: theguardian.com, leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.