Lifestyle

Szupergyors fogyás erőfeszítés nélkül - 6 gyógynövény, ami felfalja a zsírt

A gyógynövényes polcot nemcsak akkor kell átbogarászni, amikor lebetegszel, hanem akkor is, amikor diétázol. Több gyógynövénynek ugyanis zsírégető hatása van – nem is akármilyen! Nézzük a 6 legerősebbet!

1. Borsmenta

A borsmenta a fogyókúra egyik legnagyobb szakértője, hiszen a benne található mentol hatékonyan veszi fel a harcot a nem kívánatos zsírpárnákkal. Serkenti az anyagcserét, a vérkeringést, kipucolja a toxinokat a szervezetből, és a legjobb, hogy azokat a gyulladásokat is megszünteti, amik akadályoznak a súly leadásában. A megfázós időszakokban egyébként is ajánlatos például a mentatea „mértéktelen” fogyasztása, hiszen jó baktériumölő hírében áll, enyhíti a köhögést és a megfázás más tüneteit.

borsmenta gyógynövény zöld

2. Kamilla

A jó öreg kamilla, ami szinte minden bajra gyógyír, a diétában is segít! Gyulladáscsökkentő és immunrendszer erősítő hatása mellett leginkább az emésztőszervek egészségéhez járul hozzá: megszünteti a gyomorbántalmakat, a puffadást, és serkenti az emésztést. Érdemes minden nap elfogyasztanod belőle egy csészével, és meglátod, a fölösleges kilók csak úgy olvadni fognak rólad!

kamilla tea gyógynövény csésze virág

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.