Lifestyle

Már a gondolattól is ki fog rázni a hideg: ezek után soha többé nem használsz illatos és színes toalettpapírt

Mondanunk sem kell, mennyire fontos, hogy kellően odafigyeljünk a higiéniai előírásokra, amikor ellátogatunk a mellékhelyiségbe – ez alól pedig az sem képez kivételt, hogy pontosan milyen toalettpapírt vásárolunk otthonra.

A szakértők figyelmeztetnek

Rendkívül lényeges szempont, hogy az illemelyen fenntartsuk a higiéniát, hiszen mindez az egészségünket szolgálja, az alapos kézmosás és egyéb tisztálkodási szokások pedig csak tovább erősítik ezt a védelmet, mindemellett hozzájárulnak ahhoz, hogy meggátoljuk a kórokozók terjedését, valamint megelőzzük a különböző betegségek kialakulását. Mindez azonban nem csupán abban merül ki, hogy gyakran kitakarítjuk a mellékhelyiséget, ugyanis mint ahogyan arra több szakember is felhívta a figyelmet, arra is érdemes ügyelnünk, hogy pontosan milyen toalettpapírt használunk, egyes típusok ugyanis jóval nagyobb kárt okozhatnak nekünk, mint azt gondolnánk. Részletek a galériában!

Alyssa Dweck nőgyógyász szerint már az is gondot okoz, hogy a legtöbben nem is rendeltetésszerűen használják a vécépapírt – mint fogalmazott, sokan nem a nemi szervek irányából a fenék felé, hanem fordítva csinálják, ami könnyen fertőzésekhez vezethet.
Kattints a további képekért!

Dr. Daria Sadovskaya, egy szingapúri veseorvos mindenkit arra figyelmeztet, hogy a legtöbben rosszul használjuk a WC-t, és érdemes lenne megváltoztatni annak a módját, ahogyan a dolgunkat végezzük rajta, hogy elkerüljük a vastagbélrák kialakulását.

Leadfotó: 123rf
Forrás: 24.hu

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...