Ez lepleződött le Diana hercegné haláláról, ami rengeteg embert sokkolt

Diana valószínűleg még mindig életben lenne, ha ezt megteszi a testőre.

A hercegné halála körül még mindig rengeteg a misztikum

Harry herceg kapcsolata a királyi családdal enyhén szólva viharossá vált onnantól kezdve, hogy 2020-ban feleségével, Meghan Markle-lel maguk mögött hagyták Nagy-Britanniát, és Amerikában telepedtek le. Diana hercegnő két fia sem tudott még békét kötni egymással, amit az anyuka biztosan nem nézne jó szemmel, ha még élne.

Diána 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fajeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt. Anno ugyebár 1996 augusztusában mondták ki hivatalosan, hogy elválnak Károllyal egymástól.

Azonban Diana továbbra is még köztük lenne, ha ez a bizonyos dolog megtörténik? A galériánkból minden kiderül!

A hatóságok és a királyi család is sokáig igyekezett titokban tartani a tragédia részleteit, de később például az is kiderült, hogy a sofőr ittas volt. Az autót üldöző fotósok közül végül senkit sem vontak felelősségre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.