A franciasalátához pucold meg a burgonyát, a répát és az almát, majd a csemegeuborkával együtt darabold fel őket. Főzd meg külön-külön a burgonyát, a zöldborsót és a répát, ezt követően pedig keverd össze alaposan a többi hozzávalóval. Jöhet a következő lépés: főzd keményre a tojásokat, pucold meg, majd vágd ketté őket. Távolítsd el a sárgákat és dolgozd össze mustárral, majonézzel, vajjal, sóval, borssal és cayenne borssal. Végezetül töltsd vissza a tojásfehérjébe egy habcsöves zsák segítségével.
5/5
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Elkészítés:
A franciasalátához pucold meg a burgonyát, a répát és az almát, majd a csemegeuborkával együtt darabold fel őket. Főzd meg külön-külön a burgonyát, a zöldborsót és a répát, ezt követően pedig keverd össze alaposan a többi hozzávalóval. Jöhet a következő lépés: főzd keményre a tojásokat, pucold meg, majd vágd ketté őket. Távolítsd el a sárgákat és dolgozd össze mustárral, majonézzel, vajjal, sóval, borssal és cayenne borssal. Végezetül töltsd vissza a tojásfehérjébe egy habcsöves zsák segítségével.